Om meg

AINA foto NRK Tore Zakariassen

Som bildet over viser er jeg innmari glad i rødt, kanskje det også er lett å se i hvilken epoke mitt hjerte tilhører?? Jeg er altså en sygal småbarnsmor, neida, joda..! I tillegg til å være en (sy)gal småbarnsmor er jeg  også lærer. Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, som også tatt litt norsk for å få jobb! Vi kunst og håndverkslærere er ikke akkurat ettertraktet! På fritiden (fritiden, har ikke dere lærere liksom så mye  å gjøre?) jo vi har det, men vi må også ha litt fritid! Altså i den nevnte fritiden så syr jeg, jeg syr klær til Iril ( min bestemte lille datter), hverdagsklær til meg selv, syr på bestilling og sist men ikke minst (alt for sjelden) syr jeg til min mann..

Nå har jeg startet nettbutikk, her vil det være mulig å kjøpe design av Zicca fabrics, alle stoffene er GOTS sertifiserte. Designeren holder til i Sverige. Hun designer stoffer selv og bestiller disse direkte fra fabrikk selv. Så ved å handle av meg, støtter du ikke bare 1 liten, men 2 små bedrifter. Innimellom vil det også være ull fra Myllymuksut.
Etterhvert vil det bli mulig å kjøpe mønstre og bestille sykurs – følg med!

 

 

5 thoughts on “Om meg

  1. Hei, syns anorakken din var veldig fin. Deler du mønster? Kunne tenke meg å prøve å sy en selv.
    Lykke til i mesterskapet!
    Beste hilsen
    Tine

    1. Tusen takk! det syns jeg og 😀 skulle gjerne delt, men dette mønsteret er fra Ella lund sin store sybok fra 1957. Jeg har en koffert full av mønsterark, og det er ikke så lett å dele online!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *